De dikke witgekalkte muren van Siete Balcones [y un patio] beschermen tegen de wind en hitte en geven onderdak aan drie unieke kamers. Dit kleine gaditano hotelletje in het oude gedeelte van Vejer de la Frontera is verstopt in een doolhof van kleine straatjes, kenmerkend voor de Moorse overheersing van ruim 750 jaar geleden. Siete Balcones is charmant, verfrissend, intiem en ligt vlakbij de mooiste stranden van de Costa de la Luz; de ultieme plek om tot rust te komen.

Niet verwonderlijk worden de buitenmuren van het rustieke guesthouse gesierd door zeven smeedijzeren balkons en is het kloppend hart van het 18e eeuwse dorpshuis een met veel zorg gerestaureerde patio, waarbij de bestaande architectuur bewaard is gebleven. De oorspronkelijke binnenplaats met gepleisterde bogen biedt ’s zomers een heerlijke koele plek, waar het goed toeven is. Op het dak van het pand bevindt zich een terras met ligbanken, waar je kunt genieten van een weids uitzicht over de landerijen en heuvels van het schitterende achterland.

De inrichting bestaat uit vintage meubelen, gecombineerd met affiches uit de jaren ’50 en moderne schilderijen van bevriende kunstenaars. In het gehele huis is keramische kunst te vinden van het artistieke eigenaarskoppel Bryony en Wanda, zoals lampen, servies, vazen en de waskommen op de badkamers. In het atelier dat aan de binnenplaats ligt kun je de dames aan het werk zien. Samen met de duurzame mozaïekvloeren die door het hele huis zijn te vinden, vormt het interieur een harmonieus geheel, met veel aandacht voor detail.

Doelstelling van de vrouwelijke eigenaars is zonder twijfel het creëren van een ontspannen en informele omgeving waar gasten zich thuis voelen en hun eigen tempo kunnen bepalen. Je zelf gemaakte maaltijd kun je gebruiken op je kamer, op de patio of het dakterras of in de ontbijtzaal op de eerste verdieping. Uit de “honesty bar” bij de ontbijtzaal kan gekozen worden uit een selectie rode en witte wijnen, frisdranken en bier. Op de kamers kun je koffie maken en theezetten. In het gehele hotel is WiFi beschikbaar zodat je niet verstoken hoeft te zijn van nieuws uit de buitenwereld.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden.

Menu