Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden

Escapada exploiteert een website ter promotie en marketing van de op deze website gepubliceerde accommodatie. Bezoekers van de website kunnen deze boeken. Boekingsaanvragen worden rechtstreeks bij de betreffende accommodatieverschaffer (leverancier) ingediend en er wordt tussen deze partijen een overeenkomst gesloten. Escapada handelt als agent.

Het gebruik van deze website is kosteloos. Escapada berekent geen aanvullende kosten of toeslagen.

Alle diensten van Escapada worden aangeboden conform deze algemene voorwaarden, tenzij anders vermeld.

Boekingsvoorwaarden

PRIJZEN
De op deze website gehanteerde prijzen zijn per kamer, per nacht, inclusief BTW en onder voorbehoud van tussentijdse wijzigingen in verschuldigde belastingen / heffingen en wisselkoersen. De inbegrepen services worden in de prijstabel van de betreffende accommodatie vermeld. Prijzen zijn altijd exclusief toeristenbelasting, tenzij anders vermeld. Doordat de gebruiker tijdens het boekingsproces rechtstreeks in contact wordt gebracht met de leverancier bent u altijd verzekerd van de op het moment van boeken geldende prijs.

BETALING
Ten behoeve van de leveranciers verlopen de betalingen via Escapada. Na boeking ontvangt u een factuur. Wanneer een boeking via één van onze partners (autohuur/vliegtickets) verloopt, betaalt u aan de betreffende partner. Een aantal accommodaties wordt afgehandeld door booking.com.

BEVESTIGING
Een boeking is bevestigd wanneer een (aan)betaling is gemaakt. Ter afronding van de boeking wordt een bevestiging met e-voucher toegestuurd aan het door de gebruiker opgegeven e-mailadres.

ANNULERINGEN/WIJZIGINGEN/NO SHOW
Escapada hanteert de annuleringsvoorwaarden van de betreffende leverancier(s). Deze voorwaarden staan vermeld in de omschrijvingen van de verschillende accommodaties en dienen vóór het maken van een reservering goed door te worden genomen. In het geval van annulering of wijziging van een boeking of een no-show kunnen er kosten worden berekend door de accommodatieverschaffer. Het bedrag van deze kosten kan per leverancier verschillen. Wanneer er sprake is van annuleringskosten worden deze in mindering gebracht op het aan u te restitueren bedrag. Bedragen worden alleen teruggeboekt op het rekeningnummer waarvan de gebruiker heeft (aan)betaald. Annuleringen dienen per e-mail via info@escapada.eu te worden gedaan.

AANKOMST/VERTREK
Escapada hanteert de regels van de betreffende accommodaties met betrekking tot aankomst en vertrek. Deze staan vermeld in de omschrijvingen van de diverse accommodaties. Met het boeken van een accommodatie wordt akkoord gegaan met deze regels.

KLACHTEN
Wanneer u tijdens uw verblijf klachten heeft over de door u geboekte accommodatie dient u deze ter plekke te melden bij de receptie of de plaatselijke vertegenwoordiging van de betreffende accommodatie. Ter plaatse kunnen problemen worden opgelost, achteraf is dat doorgaans niet meer mogelijk. Bovendien is het verblijfscontract afgesloten tussen de gebruiker van deze website en de accommodatieverschaffer. Graag ontvangt Escapada per email een korte omschrijving van uw klacht en eventueel de aangeboden oplossing. Wanneer uw klacht op de bestemming niet naar behoren is afgehandeld kunt u deze uiterlijk binnen 30 dagen schriftelijk en voorzien van motivatie indienen bij Escapada. Klachten die op bestemming niet zijn gemeld worden niet in behandeling genomen. Klachten met betrekking tot de totstandkoming van de boeking dienen binnen 30 dagen na het feitelijke voorval schriftelijk en voorzien van motivatie te zijn ingediend bij Escapada.

Accommodaties waar regelmatig klachten over worden ontvangen worden uit het bestand van Escapada verwijderd.

PUBLICATIE
De afbeeldingen en omschrijvingen op deze website geven een impressie. Door tussentijdse wijzigingen kunnen deze afwijken van de werkelijkheid.

VERZEKEREN
Het is verstandig om goed verzekerd op reis te gaan. Escapada adviseert een reisverzekering af te sluiten, afgestemd op uw bestemming en activiteiten tijdens de reis. Daarnaast kunt u een annuleringsverzekering afsluiten. U kunt een kortlopende verzekering afsluiten voor een specifieke reis of een doorlopende verzekering voor al uw reizen gedurende een geheel jaar.

Escapada sluit alle aansprakelijkheid uit voor elke directe en/of indirecte schade van welke aard dan ook, die het gevolg is van en/of verband houdt met het gebruik van deze website of enige tijdelijke onmogelijkheid om deze website te raadplegen.

Deze website is met de grootst mogelijke zorg vervaardigd en wordt voortdurend onderhouden. Desondanks kunnen er fouten en onvolkomenheden optreden. Escapada aanvaardt geen aansprakelijkheid voor eventuele fouten en onvolledigheden en kan geen garantie bieden dat deze website zonder gebreken werkt of dat deze website en/of de daaraan gekoppelde servers vrij zijn van enige onvolkomenheden.

De content op deze website is zorgvuldig samengesteld en wordt regelmatig geactualiseerd en gewijzigd. Helaas kan het voorkomen dat informatie niet up-to-date is of onjuistheden bevat. Escapada is niet aansprakelijk voor de juistheid of volledigheid van deze informatie. Alle reisinformatie is onder voorbehoud van tussentijdse wijzigingen.

AUTEURSRECHTEN EN INTELLECTUELE EIGENDOMSRECHTEN
Alle informatie op deze website is bedoeld voor persoonlijk gebruik. Alle content op deze website, inclusief specifieke hotelinformatie, grafisch ontwerp en alle overige informatie, is beschermd door de internationale wet op auteursrechten. Anders dan voor persoonlijk gebruik is het niet toegestaan deze content voor commerciële doeleinden te distribueren, verkopen, verveelvoudigen of op enige wijze te veranderen, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de auteursrechtelijke eigenaar.

LINKS
Deze website kan links bevatten naar websites en/of bronnen van derden. Escapada is niet aansprakelijk voor de content op, het correct werken, of het privacy beleid van de websites en bronnen waarnaar wordt verwezen.

TOEPASSELIJK RECHT
Op het gebruik van deze website en de geldende voorwaarden is het Nederlandse recht van toepassing.

Wet Koop op Afstand

Wanneer u een online boeking maakt, koopt u op afstand. In de Wet Koop op Afstand zijn bindende regels opgenomen ter bescherming van de consument. Voor informatie omtrent deze wet verwijzen wij naar ConsuWijzer Kopen op Afstand.

Contactgegevens

Escapada – Baanbergenweg 5 – 1271 WN Huizen – Nederland

T : +31 6 34 268247
E : U kunt ons e-mailen met behulp van dit contactformulier
W: www.escapada.eu

 

Huizen, 2019

Help?

Voor hulp bij het boeken of meer informatie kunt u contact opnemen per telefoon of e-mail.

+31 6 34268247