La Fructuosa is een landelijk dorpshotel met restaurant in het centrum van een schilderachtig bergdorp met een adembenemend uitzicht op de bergachtige omgeving tot aan het Rifgebergte in Noord-Afrika. Het gasthuis heeft een lange geschiedenis en ontvangt al meer dan 100 jaar gasten. De eigenaren hebben van het oude huis een uitermate sfeervol en gezellig onderkomen gemaakt met vijf individueel ingerichte kamers met eigen badkamer. Wanden zijn geschilderd in een combinatie van wit, maïsgeel, kobaltblauw en groen, waardoor een fleurige en warme atmosfeer ontstaat. Aan de muren hangen prenten en schilderijen van lokale kunstenaars. De inrichting bestaat uit comfortabele zitmeubelen en een verzameling brocante en antiek. Er is een bijzondere huiselijke sfeer gecreëerd en de persoonlijke aandacht voor de gasten is hartverwarmend.

Er is een gezellige bibliotheek, een lounge, televisie en WiFi internet. Gasten kunnen gratis een laptop lenen. Plafondventilatoren houden het ’s zomers koel, de centrale verwarming zorgt in de winter voor een aangename temperatuur. Het dakterras is een prima plek om te relaxen met een drankje. Het panoramische uitzicht, dat overigens met alle gastenkamers wordt gedeeld, is imposant en reikt voorbij de rots van Gibraltar tot aan Noord-Afrika. Je hebt zicht op 3 landen, 2 continenten, de Middellandse Zee en de Atlantische Oceaan.

Het restaurant met Spaans-mediterrane keuken is gevestigd in de voormalige wijnkelder. Hier werd vroeger wijn geproduceerd voor de familie en de buren. De originele oude wijnpers is nog prominent aanwezig in de eetzaal. De witte wanden zijn grof gestuct met kleuraccenten in geel, blauw en rood en ook hier vind je lokale kunst. De eetzaal loopt door naar de schaduwrijke patio met uitzicht over het golvende landschap en de Middellandse Zeekust aan de horizon.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden.

Menu